Unul dintre primele telefoane cu Android Marshmallow la bord ar putea fi chiar HTC One A9/Aero

1.388 ori
<b>Unul dintre primele telefoane cu Android Marshmallow la bord ar putea fi chiar HTC One A9/Aero</b>&Icirc;n continuare aşteptam să fim uimiţi de HTC &icirc;n această toamnă, mai ales că CEO-ul companiei a promis o revanşă pentru HTC One M9 &icirc;n trimestrul actual. Fie că numele sau va fi HTC Aero sau HTC One A9, noul terminal ar putea să...

În continuare aşteptam să fim uimiţi de HTC în această toamnă, mai ales că CEO-ul companiei a promis o revanşă pentru HTC One M9 în trimestrul actual. Fie că numele sau va fi HTC Aero sau HTC One A9, noul terminal ar putea să ne stârnească interesul nu doar la nivel de hardware, ci şi software, fiind unul dintre primele modele cu Android 6.0.

HTC are programat un eveniment în Japonia la finalul lunii, unde am putea să vedem noul venit, sau în cel mai rău caz pe HTC Butterfly 3. Între timp aflăm că smartphone-ul One A9 va rula Android 6.0 Marshmallow, conform unui dezvoltator/insider respectat şi care are conexiuni solide la HTC. El afirmă şi că noul terminal va debuta în octombrie sau noiembrie, cu un aşa numit "HTC Sense 7 GP" aplicat peste noul Android.

Zvonuri precedente asociau acest handset cu un procesor deca core MediaTek, 4 GB RAM şi camere performante. Ar fi interesant să vedem HTC lansând un terminal cu Marshmallow atât de rapid, având în vedere că Google nici măcar nu a oferit codul sursă pentru Android M partenerilor săi. Şi ne întrebăm de la ce vine acel "GP" de la coada lui HTC Sense 7, bănuiala fiind Google Play (Edition), deci o variantă mai aproape de cea stock.

Cum ar fi să ne trezim şi cu un HTC Nexus 2015?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×