UPC isi relanseaza portofoliul: 60 de combinatii intre serviciile operatorului, la preturi accesibile

Autor:  | Publicat în:  UPC 785 ori
<b>UPC isi relanseaza portofoliul: 60 de combinatii intre serviciile operatorului, la preturi accesibile</b>UPC Romania tocmai a anuntat relansarea intregului sau portofoliu de servicii, care permite acum alegerea unui pachet ideal folosind una dintre cele 60 de combinatii posibile intre telefonia fixa, Internet si televiziune. Primele detalii despre noul...

UPC Romania tocmai a anuntat relansarea intregului sau portofoliu de servicii, care permite acum alegerea unui pachet ideal folosind una dintre cele 60 de combinatii posibile intre telefonia fixa, Internet si televiziune. Primele detalii despre noul portofoliu au fost oferite de catre CEO-ul companiei, Jack Mikaloff (imagine jos).

Dailybusiness ne informeaza ca UPC va oferi acum un pret nou pentru serviciul de televiziune de baza, 20 de lei (fara TVA) si un nou numar de canale TV. Puteti achizitiona optiunile HD si DVR la pretul de 15 RON pe luna, indiferent de pachetul utilizat. Televiziunea digitala de la UPC este oferita sub forma de 3 pachete: TV Digital Optim (20 lei, 60 de canale), TV Digital Familia (30 de lei, 94 de canale) si TV Digital Maxim (50 lei, 113 canale).

Aceste oferte nu includ si pretul set top box-ului si nici TVA. In privinta serviciilor Internet, aflam ca vor fi disponibile 4 pachete, cu mentiunea ca unul dintre ele (Internet Start) va fi oferit gratuit clientilor serviciilor de televiziune UPC. Viteza acestuia este limitata la 256 kbps, dar puteti opta pentru pachetul Speed 3 Mbps, care costa 15 lei pe luna sau pachetul Speed 15 Mbps, pentru 25 de lei pe luna. In cele din urma, puteti alege optiunea Speed 25 Mbps, cu un abonament de 30 de lei pe luna, fara TVA.

Primiti odata cu aceste abonamente Internet si un modem WiFi la 8 lei si solutia de securitate SmartGuard la 4 lei. UPC mai ofera si servicii de telefonie sub forma pachetelor ALO Esential (5 lei/luna), ALO Seara si Weekend (15 lei/luna) si ALO Non-Stop (20 lei/luna). Prin combinarea acestor optiuni rezulta panala 60 de variante de abonamente complete.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×