UPC lansează un configurator online, care permite clienților să creeze pachete ideale de opțiuni și oferte

954 ori
<b>UPC lansează un configurator online, care permite clienților să creeze pachete ideale de opțiuni și oferte</b>Operatorul local de cablu, telefonie și Internet UPC a lansat un configurator online, după modelul celor oferite de operatorii de telefonie. Prin această metodă, accesată aici&nbsp;veți putea să vă personalizați abonamentele și să accesați...

Operatorul local de cablu, telefonie și Internet UPC a lansat un configurator online, după modelul celor oferite de operatorii de telefonie. Prin această metodă, accesată aici veți putea să vă personalizați abonamentele și să accesați oferte mai atractive.

UPC România este o membră a firmei americane Liberty Global și unul dintre operatorii cu cea mai rapidă creștere a bazei de clienți în ultimul an. Asta evident pentru că au acel pachet cu canalele ce transmit meciuri din Liga 1, dar nu despre asta e vorba aici. Aflați că instrumentul de configurare online e simplu și intuitiv și oferă detalii clare la fiecare ofertă și opțiune selectată. Există peste 1000 de combinații posibile între diferitele opțiuni de comunicare.

După ce veți plasa comanda veți fi contactați de un consultant online pentru a valida selecția și a stabili când vă vor fi activate și instalate serviciile. Fiecare pachet de Internet, Televiziune și Telefonie are un tab dedicat, iar prețurile includ spre exemplu echipamente ca modem WiFi la doar 4 lei, abonamente Internet la 500 Mbps cu modem inclus la 59 lei sau opțiunea SmartGuard la 5 lei. Pe partea de telefonie avem un telefon fără fir Android la 15 lei, abonament ALO Nelimitat Mobil la 15 lei și ALO Nelimitat Fix la 5 lei, spre exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×