[UPDATE - ar putea fi vorba de lansarea iPhone 6s în România] - eMAG.ro promite pentru data de 18 septembrie o "experiență extraordinară"! Ce să fie oare?

2.177 ori
<b>[UPDATE - ar putea fi vorba de lansarea iPhone 6s în România] - eMAG.ro promite pentru data de 18 septembrie o "experiență extraordinară"! Ce să fie oare?</b>eMAG.ro promite pentru data de 18 septembrie o "expreriență extraordinară" și ne oferă ca teaser o cutie de carton inscripționată cu data amintită mai devreme. &nbsp; Am verificat Wikipedia, nu există vreun eveniment național sau internațional...

eMAG.ro promite pentru data de 18 septembrie o "expreriență extraordinară" și ne oferă ca teaser o cutie de carton inscripționată cu data amintită mai devreme.

Am verificat Wikipedia, nu există vreun eveniment național sau internațional notabil la acea dată, școala începe cu 4 zile mai devreme, pe 14, iar link-ul din teaser duce spre homepage-ul eMAG. Singurul lucru ce-mi trece prin cap legat de acest promo, e o reducere la resigilate.

Posibil să apară mai multe detalii pe site-ul eMAG, îl puteți accesa de aici.

[UPDATE] - Mulțumită unui pont primit pe Facebook din partea lui Sorin DM, am realizat că ar putea fi vorba de data la care se va lansa iPhone 6s și iPhone 6s Plus în România!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×