[Update] LG G2 fotografiat În mai multe variante de culoare, vine cu carcasă glossy, probabil plastic

Autor:  | Publicat în:  LG 2.047 ori
<b>[Update] LG G2 fotografiat În mai multe variante de culoare, vine cu carcasă glossy, probabil plastic</b>LG G2 se vrea a fi viitorul smartphone-urilor moderne, cel puțin așa promite LG în cele mai noi teasere pentru acest nou venit. El va debuta pe 7 august la New York, dar până atunci îl vedem într-o serie de noi fotografii si randări, în diferite...

LG G2 se vrea a fi viitorul smartphone-urilor moderne, cel puțin așa promite LG în cele mai noi teasere pentru acest nou venit. El va debuta pe 7 august la New York, dar până atunci îl vedem într-o serie de noi fotografii si randări, în diferite variante de culoare.

Telefonul și-a făcut apariția pe roșu, albastru, roz și gri, dar și în câteva imagini care îl înfățișează din toate unghiurile. Observăm prezenta butoanelor de volum în spate și nu pot decât să mă întreb dacă aceasta carcasă glossy este fabricată din plastic, sticlă sau ceramică. LG G2 nu are butoane fizice prezente lateral, aspect care îl va scoate în evidență față de orice alt handset de pe piață.

LG G2

știm că G2 va folosi un procesor Snapdragon 800 de 2.3 GHz, un ecran Full HD de 5.2 inch și o cameră de 13 megapixeli. Aflăm și că va avea o baterie de 2610 mAh, dar ce nu e clar încă e cât RAM vom primi pe acest smartphone. Zvonurile indică prezența a 3 GB RAM, acesta fiind unul dintre primele telefoane cu o astfel de dotare.

[UPDATE] - cum foarte bine a observat Bogdan într-un comentariu, plasticul glossy este al unor carcase de G2, deci device-ul în sine, chiar dacă din plastic, probabil nu va avea această stralucire. (Mulțumim Bogdan!)

LG G2

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×