Google prezintă Chromecast, un super dongle de 35 de dolari care trimite muzică și filme către televizor (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 2.324 ori
<b>Google prezintă Chromecast, un super dongle de 35 de dolari care trimite muzică și filme către televizor (Video)</b>Unul dintre cele mai interesante produse prezentate de Google astăzi împreună cu Nexus 7 II este cu siguranță Chromecast. Acest micuț dongle de 2 inch costă doar 35 de dolari și este disponibil pe Amazon chiar acum. &nbsp; Ideea este că Google...

Unul dintre cele mai interesante produse prezentate de Google astăzi împreună cu Nexus 7 II este cu siguranță Chromecast. Acest micuț dongle de 2 inch costă doar 35 de dolari și este disponibil pe Amazon chiar acum.

Ideea este că Google să domine sufrageria utilizatorilor cu un accesoriu mai ieftin și mai simplu decât Nexus Q, care a dat greș. Chromecast rulează un fel de Chrome OS lite și va permite să luați conținutul de pe telefon, tableta sau laptop și să îl aduceți pe televizor. Practic acesta este un Nexus Q mai mic și mai capabil, pe care îl conectați la portul HDMI al televizorului, îl alimentați via USB și îl folosiți pentru a controla streamingul.

Google Chromecast

Chromecast e suportat pe Android, Chrome și iOS, dar interacționează și cu Windows și Mac prin browserul Chrome. Sistemul aduce puțin cu Airplay, dar cu altă interpretare. Ideea nu este de a face streaming către Chromecast, ci ca un clip video de exemplu să fie extras via Chrome OS și apoi să ajungă prin streaming la televizor la rezoluție full. Chromecast va suporta fluxuri de conținut, Google Play Music, Pandora, Neflix și nu în ultimul rând YouTube. Lista de aplicații e deschisă, iar dezvoltatorii lucrează deja cu SDK-ul de la Google.

Chromecast

Iată un produs hardware Google care se va vinde ca pâinea caldă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×