Update-ul iOS 4.0.1 disponibil acum pe iPhone; iOS 3.2.1 pe iPad

1.188 ori
<b>Update-ul iOS 4.0.1 disponibil acum pe iPhone; iOS 3.2.1 pe iPad</b>In vreme ce developerii de aplicatii pentru iPhone au primit zilele trecute acces la iOS 4.1, publicul de rand beneficiaza acum de update-ul la iOS 4.0.1, disponibil via iTunes. Acest OS va rula pe iPhone 4, iPhone 3G si iPhone 3GS. &nbsp; &nbsp; Aflam ca...

In vreme ce developerii de aplicatii pentru iPhone au primit zilele trecute acces la iOS 4.1, publicul de rand beneficiaza acum de update-ul la iOS 4.0.1, disponibil via iTunes. Acest OS va rula pe iPhone 4, iPhone 3G si iPhone 3GS.

Aflam ca iOS 4.0.1 va corecta problema cu algoritmul de calcul al semnalului de pe iPhone 4, fara alte modificari importante de mentionat. In ce priveste Apple iPad, si tabletul primeste un upgrade de software, nu iOS 4 deocamdata, ci doar iOS 3.2.1, care repara numeroase buguri de pe tablet: problemele cu conexiunea WiFi, copy/paste in PDF-uri, bugurile din playback video si altele.

Experienta de utilizare a unui adaptor iPad Dock to VGA este imbunatatita si mai aflam ca optiunile de cautare ale lui Safari includ acum si motorul de cautare Bing.

Update-ul iOS 4.0.1 disponibil acum pe iPhone; iOS 3.2.1 pe iPad

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×