Vernee distribuie de astăzi update-ul cu numărul 4 pentru smartphone-ul Thor; pachetul sosește via OTA

1.189 ori
<b>Vernee distribuie de astăzi update-ul cu numărul 4 pentru smartphone-ul Thor; pachetul sosește via OTA</b>Vernee Thor este unul dintre primele smartphone-uri aduse pe piață de către compania chineză Vernee - producător din urmă ce pune accentul și pe suportul software oferit. De-a lungul ultimelor 3 luni au fost oferite fix 3 update-uri software pentru acest

În majoritatea cazurilor de achiziție a unui smartphone fabricat în China, trebuie să luăm în calcul și faptul că update-urile software ar putea să nu ajungă vreodată pe device. Există însă și companii care reușesc să facă acest lucru, una dintre ele fiind chiar Vernee - firmă destul de nouă pe piață ce ne-a încântat până acum cu două telefoane foarte reușite - Apollo Lite și totodată cu modelul Thor pe care l-am avut și noi la teste anterior.

Vernee Thor

Acest din urmă dispozitiv se pregătește acum pentru update-ul cu numărul 4 ce va sosi via OTA și care aduce o serie de optimizări și rezolvarea unor bug-uri apărute în release-ul precedent. Noul pachet software este disponibil de astăzi pentru smartphone-ul Thor, iar în lista de mai jos aveți principalele noutăți aduse:

  • Îmbunătățirea vitezei de transfer via USB către PC, și optimizarea stabilității transferului
  • Optimizarea experienței de interacțiune cu ecranul tactil
  • Îmbunătățirea sensibilității și stabilității senzorului de proximitate

Vă amintim că Vernee Thor costă doar 119.99 dolari și faptul că printre dotările sale hardware avem următoarele: display HD de 5 inch, procesor octa-core MediaTek MT6753, 3 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 13 megapixeli. Primim și Android 6.0 Marshmallow, un senzor frontal de 5 megapixeli și un scanner de amprente.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×