Vernee distribuie de astăzi update-ul cu numărul 4 pentru smartphone-ul Thor; pachetul sosește via OTA

1.164 ori
<b>Vernee distribuie de astăzi update-ul cu numărul 4 pentru smartphone-ul Thor; pachetul sosește via OTA</b>Vernee Thor este unul dintre primele smartphone-uri aduse pe piață de către compania chineză Vernee - producător din urmă ce pune accentul și pe suportul software oferit. De-a lungul ultimelor 3 luni au fost oferite fix 3 update-uri software pentru acest

În majoritatea cazurilor de achiziție a unui smartphone fabricat în China, trebuie să luăm în calcul și faptul că update-urile software ar putea să nu ajungă vreodată pe device. Există însă și companii care reușesc să facă acest lucru, una dintre ele fiind chiar Vernee - firmă destul de nouă pe piață ce ne-a încântat până acum cu două telefoane foarte reușite - Apollo Lite și totodată cu modelul Thor pe care l-am avut și noi la teste anterior.

Vernee Thor

Acest din urmă dispozitiv se pregătește acum pentru update-ul cu numărul 4 ce va sosi via OTA și care aduce o serie de optimizări și rezolvarea unor bug-uri apărute în release-ul precedent. Noul pachet software este disponibil de astăzi pentru smartphone-ul Thor, iar în lista de mai jos aveți principalele noutăți aduse:

  • Îmbunătățirea vitezei de transfer via USB către PC, și optimizarea stabilității transferului
  • Optimizarea experienței de interacțiune cu ecranul tactil
  • Îmbunătățirea sensibilității și stabilității senzorului de proximitate

Vă amintim că Vernee Thor costă doar 119.99 dolari și faptul că printre dotările sale hardware avem următoarele: display HD de 5 inch, procesor octa-core MediaTek MT6753, 3 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 13 megapixeli. Primim și Android 6.0 Marshmallow, un senzor frontal de 5 megapixeli și un scanner de amprente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×