Upgrade la softul Nokia PC Suite

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.335 ori
<b>Upgrade la softul Nokia PC Suite</b>Nokia PC Suite este softul pentru Windows al companiei finlandeze care permite utilizatorilor de telefoane si smartphoneuri Nokia sa editeze, salveze si sa-si sincronizeze datele de pe terminalele mobile cu PC-urile lor. O astfel de sincronizare se face...

Nokia PC Suite este softul pentru Windows al companiei finlandeze care permite utilizatorilor de telefoane si smartphoneuri Nokia sa editeze, salveze si sa-si sincronizeze datele de pe terminalele mobile cu PC-urile lor.

O astfel de sincronizare se face printr-o conexiune wireless, sau chiar si prin intermediul unui cablu de date. Ultimul update duce softul la versiunea 6.82 si acesta include acum o lista adusa la zi de operatori ai retelelor din cadrul One Touch Access. Noua versiune vine cu numeroase fixuri si patchuri la capitolul backup si restore si o experienta audio deosebita datorata lui Nokia Music Manager.

Cu acest update veti putea face un schimb mai rapid si mai bun de date intre telefoanele Nokia si aplicatiile Microsoft, cum ar fi Windows Media Player 11 cu suport de drivere pentru Windows Portable Device. Iata adresa la care puteti gasi ultima versiuna de Nokia PC Suite si va recomandam sa o donwloadati chiar acum: http://www.nokia.com/A4144905 . La aceasta adresa veti gasi si instructiuni despre cum se foloseste si instaleaza aplicatia.

Aceasta stire vine la doar cateva saptamani de la popularizarea softului Nokia Software Updater si duse par vremurile cand upgradeurile pentru terminalele Nokia se puteau face doar la un service center.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×