Glume proaste pe seama iPhone

1.202 ori
<b>Glume proaste pe seama iPhone</b>Desi nu este inca 1 aprilie, unii se poarta ca si cum ar fi sosit ziua marilor pacaleli si pregatesc poze extrem de credibile cu iPhone-ul atat de asteptat, stampilat cu preturi astronomic de ... mici. Acesti fani ai pacalelilor cred in ignoranta maselor,...

Desi nu este inca 1 aprilie, unii se poarta ca si cum ar fi sosit ziua marilor pacaleli si pregatesc poze extrem de credibile cu iPhone-ul atat de asteptat, stampilat cu preturi astronomic de ... mici.

Acesti fani ai pacalelilor cred in ignoranta maselor, care vad doar sigla "iPhone" in fata ochilor si isi pierd ratiunea instantaneu cand vine vorba de un pret minuscul pentru terminalul de la Apple. Priviti de exemplu poza de mai sus, unde un iPhone creat cu ajutorul editarii unor poze, seamana leit cu un iPod si are un tag cu pretul de 75 de lire sterline, adica in jur de 150 de dolari.

Acest iPhone a-la-iPod este un model alb ce soseste cu un wallpaper Mac OS X si un ciudat skin Quicktime pentru media playerul inclus. Acest artist al pacalelilor ne crede extrem de nepriceputi in ale IT-ului si telecomunicatiilor, asta in conditiile in care sigla Apple are o frunzulita in plus care ne arata clar ca avem de-a face cu o gluma de prost gust.

Cu frunze in plus in logo, poze trucate si procese de clonare ale iPhone s-a facut si primavara, dar noi asteptam vara pentru a putea atinge in sfarsit produsul final de la Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×