Telefon mobil pentru batrani

Autor:  | Publicat în:  Inedit 3.149 ori
<b>Telefon mobil pentru batrani</b>V-am prezentat terminale mobile pentru caini, pentru copii, chiar si pentru plante, dar nu ne putem uita tocmai batranii si va trebui sa ii punem la curent cu ultimele tehnologii. BBC ne aduce vesti legate de acest terminal creat special pentru persoanele...

V-am prezentat terminale mobile pentru caini, pentru copii, chiar si pentru plante, dar nu ne putem uita tocmai batranii si va trebui sa ii punem la curent cu ultimele tehnologii.

BBC ne aduce vesti legate de acest terminal creat special pentru persoanele in varsta si acesta va include si un buton de ugenta, un speaker destul de puternic si butoane usor de utilizat datorita marimii. Modelul numit Emporia este expus in cadrul targului CeBIT 2007, de la Hanovra si este destinat in special persoanelor peste 50 de ani. Emporia are doar functii de baza, cum ar fi convorbiri standard si suport pentru mesaje text.

Telefonul poate fi programat cu 5 numere de urgenta si un buton mare si rosu in partea din spate va suna la aceste numere daca utilizatorul are nevoie de ajutor. Displayul este astfel creat incat sa fie destul de luminos si usor de citit pentru cei ce au probleme de vedere. La capitolul audio, atat ringtone-urile, cat si speakerul pot fi date foarte tare pentru cei cu probleme ale auzului.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×