Uriașul Sony Xperia ZU apare În noi imagini; posibilă lansare mâine (25 iunie)

1.417 ori
<b>Uriașul Sony Xperia ZU apare În noi imagini; posibilă lansare mâine (25 iunie)</b>Sony Xperia ZU, denumit în trecut&nbsp;Togari, apare în noi imagini primite de către cei de la&nbsp;GSMArena. Acesta ar urma să fie primul phablet din portofoliul companiei japoneze și zvonurile spun că va avea în spate noul chipset al celor de la...

Sony Xperia ZU, denumit în trecut Togari, apare în noi imagini primite de către cei de la GSMArena. Acesta ar urma să fie primul phablet din portofoliul companiei japoneze și zvonurile spun că va avea în spate noul chipset al celor de la Qualcomm, Snapdragon 800; Chiar și o certificare IP58 ar fi plauzibilă, bazându-ne pe tendința celor de la Sony.

 
Prima dintre imagini pare a fi o imagine oficială cu device-ul. Ea ne dezvăluie un design minimalist cu o posibilă bandă de aluminiu pe marginile phablet-ului.

Sony Xperia ZU

în a doua imagine vedem defapt cât de mare este Xperia ZU cu al său ecran de 6.44 inch și rezoluție 1080p; el este comparat cu Sony Xperia ZR și cu Samsung Galaxy S4.
 
Așteptăm lansarea oficială care ar putea avea loc mâine, 25 iunie 2013, în cadrul unei conferințe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×