No. 1 S6, o clonă de Galaxy S4 care vine cu suport pentru control prin gesturi (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.929 ori
<b>No. 1 S6, o clonă de Galaxy S4 care vine cu suport pentru control prin gesturi (Video)</b>Dacă nu ne surprinde să vedem o clonă de Galaxy S4 din China, ne surprinde în schimb faptul că acest terminal vine cu suport pentru gesturile de pe S4. Modelul poartă numele de No. 1 S6 și poate fi admirat mai jos. &nbsp; Observați și în clipul...

Dacă nu ne surprinde să vedem o clonă de Galaxy S4 din China, ne surprinde în schimb faptul că acest terminal vine cu suport pentru gesturile de pe S4. Modelul poartă numele de No. 1 S6 și poate fi admirat mai jos.

Observați și în clipul de la finalul articolulu că se poate trece de la un Homescreen la altul sau de la o fotografie la altă mișcând palma deasupra camerei frontale a telefonului. Nu vă imaginați totuși că acest model vine cu CPU Exynos 5 Octa sau alte dotări high end, de vreme ce firmă chineză No. 1 a inclus aici doar un CPU MediaTek quad core și un design care aduce cu S4.

S6 promovează acest device drept unul care vine cu "Control hands free prin gesturi" și sunt tare curios dacă primim și funcții ca Smart Pause sau scrolling vertical în browser prin înclinarea telefonului atunci când îl privim. Dotările lui No. 1 S6 includ un procesor quad core de 1.2 GHz, 1 GB RAM, o cameră de 13 megapixeli, ecran de 5 inch și Android 4.2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×