Urmărește evenimentul Amazon de la 20.30 - un nou e-reader, Kindle Fire 2, smartphone cu Android?

1.052 ori
<b>Urmărește evenimentul Amazon de la 20.30 - un nou e-reader, Kindle Fire 2, smartphone cu Android?</b>Amazon se pregătește să lanseze câteva device-uri noi. Se vorbește de un nou e-reader, Kindle Fire 2 și se amintea la un moment dat și de un smartphone. Vom vedea detaliile peste aprox. o oră când va începe evenimentul din Santa Monica, USA....

Amazon se pregătește să lanseze câteva device-uri noi. Se vorbește de un nou e-reader, Kindle Fire 2 și se amintea la un moment dat și de un smartphone. Vom vedea detaliile peste aprox. o oră când va începe evenimentul din Santa Monica, SUA.

Ar trebui să vedem răspunsul lor la Google Nexus 7, tableta al cărui preț începe de la 199 dolari și reprezintă un adevărat challenge să o depășească. Google și ASUS au făcut o treabă excelentă. Trebuie să țineți cont că Kindle Fire a permis Amazon să se situeze pe locul III la nivel mondial în ce privește numărul de tablete vândute după Apple și Samsung, exact înaintea ASUS și a Barnes&Noble.

Văd că cnet.com oferă un live de la fața locului în aproximativ o oră, iar TheVerge începe la 20.30. Revenim cu un update. Avem un septembrie care a început puternic cu IFA Berlin 2012 cu o suită întreagă de noi telefoane și tablete cu Android sau Windows 8 & RT, Nokia World cu primele telefoane finlandeze cu Windows Phone 8 precedat aseară de o lansare Motorola cu trei telefoane noi în familia RAZR și luna abia a început, urmează Apple pe 12 septembrie și HTC pe 19 septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×