Urmareste lansarea noilor telefoane Nokia live in cadrul Nokia World 2008

1.455 ori
<b>Urmareste lansarea noilor telefoane Nokia live in cadrul Nokia World 2008</b>La ora 10:00 (locala) va debuta la Barcelona Nokia World 2008, eveniment asteptat cu infrigurare de specialistii din domeniul telefoniei mobile, analisti si jurnalisti. Nokia a promis ca va face anunturi-surpriza iar speculatiile afirma ca vom vedea fie...

La ora 10:00 (locala) va debuta la Barcelona Nokia World 2008, eveniment asteptat cu infrigurare de specialistii din domeniul telefoniei mobile, analisti si jurnalisti. Nokia a promis ca va face anunturi-surpriza iar speculatiile afirma ca vom vedea fie un netbook branduit Nokia, un smartphone cu touchscreen din seria N sau noi servicii.

Veti putea urmari discursurile bossului Nokia si lansarile live pe site-ul oficial Nokia, care a dedicat o sectiune de streaming video acestui eveniment. Webcastul va debuta cu un discurs despre Nokia Ovi, urmat apoi de unul despre "navigarea conectata", urmand apoi sa trecem la divertisment, prin intermediul speechurilor despre mesagerie, jocuri N-Gage si Nokia Music.

Dupa amiaza, la 3-4 ore dupa debutul showului vom asista la discursul "The Way We Live Next", in cadrul caruia vor fi prezentate rezultatele cercetarilor Nokia. Ramaneti pe Mobilissimo pentru o acoperire in timp real a acestui eveniment, ce ar putea include in sfarsit vesti despre mult-asteptatul smartphone Nokia cu display touchscreen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×