Lenovo lanseaza telefonul cu clapeta P80

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.590 ori
<b>Lenovo lanseaza telefonul cu clapeta P80</b>In ciuda faptului ca Lenovo Mobile a fost vanduta la inceputul acestui an, compania continua sa lanseze produse cu propriul branding, cum este si acest telefon P80. Avem de-a face cu un handset cu clapeta, dotat cu un display extern OLED de 1 inch, plus...

In ciuda faptului ca Lenovo Mobile a fost vanduta la inceputul acestui an, compania continua sa lanseze produse cu propriul branding, cum este si acest telefon P80.

Avem de-a face cu un handset cu clapeta, dotat cu un display extern OLED de 1 inch, plus un display principal de 2.8 inchi (intern), slot pentru carduri microSD de pana la 4GB si o camera de 2 megapixeli. Pe lista sa de specificatii se afla radio-ul FM, dar ne surprinde lipsa celor 2 sloturi SIM , functie atat de comuna pe telefoanele din China.

Lenovo P80 va sosi in 7 variante de culoare si putem sa deplangem si lipsa GPS-ului, care, in tandem cu lipsa a 2 locasuri pentru SIM-uri scade pretul terminalului. Pentru ca handsetul sa devina un preferat al publicului asiatic, el ar trebui sa suporte servicii de televiziune mobila, dar nu avem nici o informatie despre o astfel de dotare.

Sursa: Engadget Mobile

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×