Următoarele GPU-uri Nvidia vor depăși ca performanță Xbox 360 și PS3

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 1.171 ori
<b>Următoarele GPU-uri Nvidia vor depăși ca performanță Xbox 360 și PS3</b>Tony Tamasi, senior vicepreședinte pe zona de conținuturi și tehnologie la NVIDIA a făcut câteva afirmații interesante cu privire la evoluția soluțiilor de grafică mobilă, care îi vor interesa în special pe gameri. E vorba de faptul că...

Tony Tamasi, senior vicepreședinte pe zona de conținuturi și tehnologie la NVIDIA a făcut câteva afirmații interesante cu privire la evoluția soluțiilor de grafică mobilă, care îi vor interesa în special pe gameri. E vorba de faptul că viitoarele GPU-uri Nvidia vor oferi pe terminalele mobile performante superioare lui Xbox 360 și PS3.

Vorbim totuși despre sisteme de gaming din 2006, deci ar fi cazul să fie depășite chiar și de tablete și telefoane la 7 ani distanță. Asta ar deschide drumul la portari de titluri și poate cu puțin noroc Sony sau Microsoft își vor deschide tolba de jocuri și către Android sau Windows. Actuala generație de sisteme de gaming de la Microsoft și Sony vine cu GPU-uri care pot lucra cu 200 gigaFLOPS, în vreme ce Tegra 4 oferă 80 gigaFLOPS.

în schimb, PlayStation 4, consola care se lansează la iarnă va oferi un impresionant 1.8 teraFLOPS, dar nici Nvidia nu sta degeaba, oferind PC-urilor desktop solutia de grafica Titan, care atinge și 4.5 teraFLOPS. Cu ecrane de 2560 x 1600 pixeli și procesoare de PS3 pe tabletele noastre, va mai avea rost o consolă în sufragerie sau va fi înlocuită o tabletă la purtător?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×