Următoarele modele iPhone, inclusiv iPhone 6 ar putea fi produse de roboți În fabrica Foxconn

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.042 ori
<b>Următoarele modele iPhone, inclusiv iPhone 6 ar putea fi produse de roboți În fabrica Foxconn</b>Cei de la Foxconn intenționează să înlocuiască muncitorii cu roboți în linia de producție și se pare că și iPhone 6 ar putea beneficia de aportul acestor tehnologii. în cadrul unei întâlniri anuale cu investitorii CEO-ul Hon Hai Group, care...

Cei de la Foxconn intenționează să înlocuiască muncitorii cu roboți în linia de producție și se pare că și iPhone 6 ar putea beneficia de aportul acestor tehnologii. în cadrul unei întâlniri anuale cu investitorii CEO-ul Hon Hai Group, care include Foxconn a declarat că linia de producție bazată pe roboți a intrat în faza finală de testare.

Același oficial a declarat că Apple va avea prioritate la utilizarea noilor tehnologii. Apple a vândut în primul trimestru fiscal al acestui an în jur de 43.7 milioane unități iPhone, fiind cel mai mare client al celor de la Foxconn. Odată implementată automatizarea producției, fiecare robot va produce în jur de 30.000 de terminale și de vreme ce va dispărea elementul uman din ecuație, vor fi și mai puține erori și defecte.

CEO-ul Hon Hai a numit aceste mașini Foxbots și a declarat că roboții nu sunt de vânzare, de vreme ce cantitatea este limitată. în jur de 10.000 de Foxbots sunt pregătiți să intre în acțiune, iar fiecare va costa între 20.000 și 25.000 de dolari. Foxconn poate produce cam 30.000 de roboți pe an, iar utilizarea lor de către companie pentru diferite proiecte a pornit încă din 2012.

Recent am aflat că au fost angajați în jur de 100.000 de muncitori în plus la fabricile Foxconn pentru a face față proiectului iPhone 6. Ce se va intampla cu forța de muncă chineză odată cu sosirea roboților?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×