Xiaomi Mi 8 și Mi 8 SE apar într-o randare cu iz oficial; Vedem și postere din magazine

1.208 ori
<b>Xiaomi Mi 8 și Mi 8 SE apar într-o randare cu iz oficial; Vedem și postere din magazine</b>A mai rămas doar o zi până la debutul smartphone-ului Xiaomi Mi 8, un telefon din zona flagship ce se va remarca prin ceva mai special decât restul telefoanelor Android din acest an. Este vorba despre un sistem de autentificare facială 3D

Numărătoarea inversă până la debutul lui Xiaomi Mi 8 a început deja și cum era de așteptat mai avem parte și de o ultimă rundă de leak-uri. Astăzi vedem imagini promoționale cu noul telefon afișate chiar în magazinele oficiale Xiaomi, dar și o randare cu iz oficial care ne prezintă flagship-ul alături de varianta Xiaomi Mi 8 SE care se va remarca printr-un pachet hardware de nivel upper mid-range.

Xiaomi Mi 8

În imaginea de cover îl puteți vedea pe Mi 8 afișat în cadrul unui magazin Xiaomi, iar mai sus avem acea randare cu cele două noi terminale mobile care se lansează mâine. Ce observăm de aici este că Mi 8 SE va fi un terminal ceva mai compact, unul ce va adopta și o formă mai pătrățoasă care aduce într-un fel cu handset-urile din seria Mi Mix.

Mi Band 3

Diferența este că avem aici parte de un decupaj în zona superioară a ecranului unde sunt implementați senzorii de luminozitate, camera selfie, dar și earpiece-ul. Pe varianta standard Mi 8 s-a confirmat de curând prezența unui sistem de autentificare facială 3D integrat în decupajul cu pricina și rămâne de văzut dacă și pe modelul cu SE în coadă vom beneficia de așa ceva sa nu.

După cum vedeți, ambele telefoane aduc și o bărbie în partea de jos, Xiaomi eșuând în a elimina și această margine de pe flagship. În vreme ce Mi 8 va sosi cu procesor Snapdragon 845, pe varianta Mi 8 SE vom primi un procesor Snapdragon 710. Mai sus aveți și o fotografie cu brățara inteligentă Xiaomi Mi Band 3 care debutează tot mâine. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×