Xiaomi Mi 8 este vedeta unui nou poster ajuns online; Se confirmă câteva dintre dotări

2.991 ori
<b>Xiaomi Mi 8 este vedeta unui nou poster ajuns online; Se confirmă câteva dintre dotări</b>Deși pare greu de crezut, ne mai despart doar câteva zile de lansarea flagship-ului Xiaomi Mi 8, terminal care astăzi își face apariția într-un poster sosit online. Putem vedea trăsăturile de design ale dispozitivului și totodată afla câteva

Ne-au mai rămas doar câteva zile până la marele debut al lui Xiaomi Mi 8, acesta urmând a fi primul smartphone din universul Android ce adoptă o soluție hardware de autentificare facială, sistem similar lui Face ID de pe iPhone X. Am descoperit că telefonul va avea un decupaj generos în partea de sus a ecranului pentru a găzdui componentele asociate acestei tehnologii, iar recent am aflat și detalii despre prețuri.

Xiaomi Mi 8

Astăzi dăm peste un poster oficial ce ni-l prezintă pe Xiaomi Mi 8 în varianta pe albstru alături de câteva dintre dotări. Nuanța folosită aici arăta foarte bine și nu putem să nu observăm camera duală din spate care adoptă același setup precum cea de pe iPhone X. Pe poster este menționată prezența procesorului Snapdragon 845, a funcțiilor AI și a sistemului de scanare facială 3D.

Tot aici mai este indicat și faptul că acesta va fi primul telefon dual-GPS din lume, o dotare despre care ar trebui să aflăm mai multe odată cu lansarea oficială a dispozitivului. Este așteptat ca varianta cu 6 GB RAM și 64 GB de stocare să coste aproximativ 440 dolari în China și vom avea și un model superior cu 8 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×