Următorul iPhone va fi lansat de Apple pe 10 septembrie, afirmă surse de Încredere

1.016 ori
<b>Următorul iPhone va fi lansat de Apple pe 10 septembrie, afirmă surse de Încredere</b>Cei de la All Things Digital au aflat că Apple ar avea următorul eveniment de anvergură programat pentru 10 septembrie, aceasta fiind data&nbsp;la care se va lansa noul iPhone. E posibil să fie vorba despre 2 noi terminale aici, iPhone 5S și iPhone...

Cei de la All Things Digital au aflat că Apple ar avea următorul eveniment de anvergură programat pentru 10 septembrie, aceasta fiind data la care se va lansa noul iPhone. E posibil să fie vorba despre 2 noi terminale aici, iPhone 5S și iPhone 5C, versiunea de buget a lui iPhone 5.

Lansarea vine pe fondul unei scăderi a cotei de piață Apple, atât în zona tabletelor, cât și a telefoanelor mobile. E interesant că majoritatea zvonurilor, speculațiilor și scăpărilor s-au concentrat mai degrabă pe iPhone 5C, un segment cu totul nou de produs pentru Apple, față de iPhone 5S, un mic upgrade pentru iPhone 5.

Prin iPhone 5C Apple va ataca segmentul midrange și se vehiculează un preț de 99 dolari pentru acest handset cu abonament, sau 349 dolari la liber. în următoarele săptămâni vom asista și la debutul noii versiuni Mac OS X Mavericks și e interesant că data de 10 septembrie e asociată doar cu iPhone-urile, făcându-mă să mă gândesc că noile iPad-uri vor avea un eveniment separat și poate că vom vedea și un iWatch acolo. Credeți că sunt șanse să vedem toate aceste produse prezentate peste mai puțin de o lună?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×