Buton Home de safir pe iPhone 5S și scanner de amprente integrat În el! Iată noua teorie a unui analist!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.415 ori
<b>Buton Home de safir pe iPhone 5S și scanner de amprente integrat În el! Iată noua teorie a unui analist!</b>Celebrul analist Ming-Chi Kuo de la KGI are un record foarte bun când vine vorba de predicții și speculații legate de Apple, iar astăzi el oferă câteva predicții pentru iPhone 5S. Se pare că terminalul va integra până la urmă un scanner pentru...

Celebrul analist Ming-Chi Kuo de la KGI are un record foarte bun când vine vorba de predicții și speculații legate de Apple, iar astăzi el oferă câteva predicții pentru iPhone 5S. Se pare că terminalul va integra până la urmă un scanner pentru amprente.

și la urma urmei de ce nu ar face-o? Tot mai mulți oameni își folosesc terminalul mobil drept portofel, deci se cuvine să avem un sistem mai sofisticat de securitate pe device-uri. Analistul menționat mai sus are legături cu oameni de la Apple, de aceea teoriile sale sunt credibile. Aparent, butonul Home de pe iPhone 5S va fi fabricat din safir, pentru a-l proteja de zgârieturi.

Astfel va fi protejat și mecanismul de identificare pe bază de amprenta integrat în butonul Home. Tehnologia folosită aici va fi cea AuthenTec, companie cumpărată de Apple anul trecut. Sistemul acestora nu e afectat de praf și implică o scanare diferita a amprentelor față de tehnologii rivale. Cu ceva vreme în urmă, un oficial PayPal a lăsat să scape informația că vom avea un scanner de amprente pe următorul iPhone și între timp Apple a primit și brevetele asociate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×