Următorul telefon Google Nexus ar putea fi produs de Samsung, numit Nexus Prime

1.489 ori
<b>Următorul telefon Google Nexus ar putea fi produs de Samsung, numit Nexus Prime</b>Chiar dacă Samsung este producătorul celui de-al doilea model de telefon Google, Nexus S, iată că producătorul sud-coreean este gata deja de un bis. Conform unor zvonuri, compania asiatică ar putea realiza un nou Google Phone, sub numele de Nexus...

Chiar dacă Samsung este producătorul celui de-al doilea model de telefon Google, Nexus S, iată că producătorul sud-coreean este gata deja de un bis. Conform unor zvonuri, compania asiatică ar putea realiza un nou Google Phone, sub numele de Nexus Prime.

Ultima oară când a fost adus în discuție un nou model Nexus, nume precum HTC și LG au apărut în discuție, existând și o imagine cu un terminal misterios Motorola care ne-a dus cu gândul la implicarea acestei companii. Nexus Prime va fi primul model Android 4.0 Ice Cream Sandwich și urmează să încorporeze un display Super AMOLED HD, cu rezoluție 720p, dacă este să ne luăm după obișnuitele "surse din cadrul companiei".

Aceleași surse confirma și prezența unui procesor OMAP4460 și există și o alternativă la implicarea Samsung în proiect. Imaginați-vă câte un OEM pentru fiecare următor model Nexus și o lansare simultană de telefon Google din partea LG, HTC, Motorola și Samsung. în aceste condiții, iPhone ar putea primi o lovitură de grație, chiar dacă modelul de generație a cincea este un hit.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×