Nokia N9 impresionează redactorii Engadget, acesta se declară cuceriți de MeeGo

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.909 ori
<b>Nokia N9 impresionează redactorii Engadget, acesta se declară cuceriți de MeeGo</b>Se întâmplă rar că redactorii unui blog tech important precum Engadget să se declare uimiți de un produs, iar dacă acesta este marca Apple, atunci deja apar acuzele de subiectivism. Iată că de această dată este vorba de un model Nokia, N9 mai...

Se întâmplă rar că redactorii unui blog tech important precum Engadget să se declare uimiți de un produs, iar dacă acesta este marca Apple, atunci deja apar acuzele de subiectivism. Iată că de această dată este vorba de un model Nokia, N9 mai precis.

Vă reamintim că smartphone-ul este primul care rulează OS-ul MeeGo și acesta a fost prezentat în premieră în urmă cu o săptămână, la Nokia Connection 2011, în Singapore. Cei de la Engadget au fost imediat cuceriți de terminalul finlandezilor, în special redactorul Vlad Savov. și aici este vorba de persoane care criticau producătorul nordic cum prindeau ocazia și asta pe un ton similar cu al lui Eldar Murtazin.

Cel mai nou podcast Engadget se axează în special pe Nokia N9, care este numit "the big one" (cel mare), "delicios", "un design fizic excelent", superior lui Nokia N8 și multe altele. Redactorul Myriam afirma chiar că acest model este "the MOTHER of all phones" ("tata lor" dacă ar fi să traducem amuzant).

Vlad Savov afirma la un moment dat, în timpul podcastului că dacă acesta ar fi un telefon Vertu cu preț de 10.000 de dolari i-ar considera prețul meritat. Să fie acest entuziasm același cu cel din momentul lansării lui Windows Phone 7 și oare se va stinge el de îndată ce vor apărea "jucării" mai performante?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×