Utilizatorii de Android au Început să cumpere tot mai multe aplicații cu plată, statistică apropiată de iOS

1.133 ori
<b>Utilizatorii de Android au Început să cumpere tot mai multe aplicații cu plată, statistică apropiată de iOS</b>Până acum ceva vreme există un stereotip că utilizatorii Android sunt cei care descarcă aplicații gratuite mai degrabă decât cu plată. Acum datorită unui studiu recent se pare că nu e chiar așa și posesorii de terminale Android au început...

Până acum ceva vreme există un stereotip că utilizatorii Android sunt cei care descarcă aplicații gratuite mai degrabă decât cu plată. Acum datorită unui studiu recent se pare că nu e chiar așa și posesorii de terminale Android au început să se orienteze și către jocuri și aplicații cu plată, ajungând aproape de statisticile iOS.

Utilizatorul de iPhone și iPad este prin definiție cumpărător de aplicații, deoarece cele mai bune softuri din App Store și cele mai râvnite jocuri sunt cu plată. Un studiu realizat recent de către Swiftkey în parteneriat cu Pocket-lint și Mobile Nations a avut ca scop analizarea trendurilor pe partea de achiziții de aplicații iOS și Android. Studiul a fost realizat pe un eșantion de 17.000 de persoane și a avut ca scop determinarea numărului de aplicații pentru care utilizatorii plătesc.

Datele colectate arată că anul trecut 39% dintre utilizatorii de iPhone aveau instalate mai mult de 20 de aplicații cu plata și doar 3% dintre utilizatori nu aveau nici o aplicație cu plată pe terminal. în acest an doar 26% dintre utilizatori au peste 20 de aplicații cu plata și 6% nu au aplicații plătite, deci publicul a început să opteze pentru gratuități. Pe Android utilizatorii cu peste 20 de aplicații au crescut de la 10% din total la 19% în ultimul an, în vreme ce utilizatorii de softuri free au ajuns de la 12% la 7%.

Asta înseamnă că în doar un an numărul de cumpărători de aplicații s-a dublat și având în vedere cât de multe oferte există în Play Store, mă aștept să continue această evoluție.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×