iPhone 5 se apropie, iPhone 3GS iese de pe piață

1.742 ori
<b>iPhone 5 se apropie, iPhone 3GS iese de pe piață</b>Odată cu sosirea unei noi generații de iPhone este evident că există și sacrificii de produse mai vechi, cum e cazul lui iPhone 3GS. La acest model se va renunța odată cu sosirea lui iPhone 5, dacă ne luăm după o serie de zvonuri recente. La ora...

Odată cu sosirea unei noi generații de iPhone este evident că există și sacrificii de produse mai vechi, cum e cazul lui iPhone 3GS. La acest model se va renunța odată cu sosirea lui iPhone 5, dacă ne luăm după o serie de zvonuri recente. La ora actuală iPhone 3GS este cel mai ieftin și vechi iPhone disponibil pe piață.

Nu mai există vreo ofertă la operatori pentru acest model și actualizările software probabil că nu vor mai veni după iOS 6.0, deci e destul de logic să fie trecută în rezervă această generație. Vă reamintesc că noul iPhone va fi anunțat în data de 12 septembrie, în cadrul unui eveniment oficial Apple. După scoatere de pe piață și din producție a lui 3GS, iPhone 4 va deveni cel mai ieftin telefon mobil de la Apple și va ieși la rândul său din oferta operatorilor.

Până să se întâmple acest lucru, operatorii vor putea vinde telefonul gratuit cu abonament nou. Spre deosebire de iPhone 3GS, care funcționa doar în rețele GSM, iPhone 4 poate funcționa în multiple frecvente și rețele, deci reprezintă în continuare o opțiune atractivă pentru clienții operatorilor. Există și speculații că Apple ar pregăti o versiune surpriză de iPhone, un 4S de 8 GB cu preț mai mic, dar asta vom afla de abia pe 12 septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×