Utilizatorul de telefonie mobilă și Internet mobil din România consumă În medie 100 MB trafic pe lună, conform ANCOM

951 ori
<b>Utilizatorul de telefonie mobilă și Internet mobil din România consumă În medie 100 MB trafic pe lună, conform ANCOM</b>Un raport al celor de la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) arată ca în medie utilizatorul de telefonie mobilă și Internet mobil din România consuma aproximativ 100 MB trafic de date pe lună....

Un raport al celor de la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) arată ca în medie utilizatorul de telefonie mobilă și Internet mobil din România consuma aproximativ 100 MB trafic de date pe lună.

Același utilizator trimite 60 de SMS-uri naționale și vorbește în medie 202 minute în rețea. Comparatorul de oferte Veritel.ro a fost folosit pentru a ajunge la aceste date, publicate de ANCOM miercuri. Aceeași Autoritate oferă o aplicație specială participanților de la Târgul Internet & Mobile World 2014, deschis între 8 și 9 octombrie la București. Aplicația permite verificarea ofertelor de la furnizorii de servicii de telefonie și Internet și în ce măsură acestea se potrivesc nevoilor de consum ale utilizatorilor.

Veritel.ro este un instrument independent și necomercial creat de către ANCOM, iar cu această aplicație puteți găsi din zecile sau chiar sutele de oferte de telefonie si Internet de pe piața un pachet atractiv pentru cerințele voastre. Aplicația este gratuită și nu este condiționată în vreun fel. Voi ați încercat Veritel? Cum vi se par mediile de minute și trafic menționate mai sus? Realiste sau nu?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×