TCL și HTC neagă zvonurile legate de o posibilă fuziune sau achiziție

Autor:  | Publicat în:  HTC 684 ori
<b>TCL și HTC neagă zvonurile legate de o posibilă fuziune sau achiziție</b>Aflam&nbsp;cu câteva zile în urmă că e posibil ca TCL să achiziționeze HTC, după rețeta Alcatel, companie cumpărată tot de TCL cu ani în urmă. Inițial informația apăruse voalat, sub forma unor declarații laudative la adresa HTC postate de...

Aflam cu câteva zile în urmă că e posibil ca TCL să achiziționeze HTC, după rețeta Alcatel, companie cumpărată tot de TCL cu ani în urmă. Inițial informația apăruse voalat, sub forma unor declarații laudative la adresa HTC postate de către șeful TCL, Li Dongsheng pe Weibo. Evident, astăzi este negat totul.

Atât reprezentanții HTC, cât și cei TCL au negat pentru Reuters orice informație de acest gen. Poate că totuși fuziunea sau achiziția nu ar fi o idee rea, deoarece Alcatel risca să devină o firmă învechită și irelevanta dacă nu era preluată de TCL și nu i se dădea o nouă identitate. HTC nu suferă același risc, dar e în trend descendent în ultima vreme și ar avea nevoie de puțin ajutor financiar, zic eu.

între timp oficialii HTC asigura că nu intenționează să puna firma la vânzare și doresc ca ea să opereze independent, pentru a oferi valoare maximă acționarilor. După vechea vorbă "nu iese fum fără foc", cuvintele șefului TCL lasa o portiță deschisă pentru colaborări viitoare. Acesta ar putea fi începutul unui dans de curtare similar cu cel Nokia-Microsoft care a durat mai bine de un an... Se va concretiza el oare și de această dată?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×