UTOK anunță lansarea unei baterii externe de 10.400 mAh; rezistă la apă, praf și șocuri mecanice

844 ori
<b>UTOK anunță lansarea unei baterii externe de 10.400 mAh; rezistă la apă, praf și șocuri mecanice</b>Pe zi ce trece, iată că familia de terminale Dorel se mărește at&acirc;t cu noi terminale mobile, dar și cu accesorii. De accesorii este vorba astăzi, sau mai precis despre o baterie externă rugged denumită Dorel Rugged Power Bank. Această...

Pe zi ce trece, iată că familia de terminale Dorel se mărește atât cu noi terminale mobile, dar și cu accesorii. De accesorii este vorba astăzi, sau mai precis despre o baterie externă rugged denumită Dorel Rugged Power Bank. Această baterie de 10.400 mAh oferă dublă conectivitate USB și un cablu cu 4 adaptoare inclus la pachet (microUSB , miniUSB, Lightning port, port 30 pini iPhone).

Bateria de față oferă certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf (60 minute în apa de până la 1 metru). De asemenea, ni se oferă și un standard sporit pentru rezistență la șocurile mecanice cauzate de căderi de la maxim 1 metru. Odată încărcată complet, bateria va asigura până la 5 încărcări pentru orice smartphone UTOK. 

UTOK anunță lansarea unei baterii externe de 10.400 mAh; rezistă la apă, praf și șocuri mecanice

Ca extra feature oferit, avem la dispoziție o lanternă LED ce poate fi acționată prin intermediul unui buton dedicat. UTOK Dorel Rugged Power Bank are o greutate de 325 grame, iar grosimea sa este de 31 mm. Prețul este de 299 lei prin intermediul utok.ro.

Specificații:

  • Capacitate - 10.400 mAh (tip baterie Li-Ion)
  • Intensitate output - 1000 mA / 2000 mA
  • Voltaj output - DC 5.0V
  • Input DC 5.0V / 1000 mA
  • Temperatură operare - 0 - 45 grade Celsius
  • Timp încărcare - 12 ~ 13 ore
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×