Dorel Rugged Power Bank este o baterie externă de tip rugged de 10.400 mAh; costă acum doar 149.99 lei

1.027 ori
<b>Dorel Rugged Power Bank este o baterie externă de tip rugged de 10.400 mAh; costă acum doar 149.99 lei</b>Începând de astăzi cei de la UTOK dau startul unei noi campanii promoționale ce ne aduce un preț foarte bun pentru bateria externă de tip rugged numită Dorel Rugged Power Bank. Acest acumulator oferă o capacitate de 10.400 mAh și este capabil să

Pe lângă accesoriile obișnuite pe care le achiziționăm fie pentru protejarea smartphone-ului nostru, sau pentru personalizarea acestuia - există și un alt tip de produs care a devenit indispensabil, și anume acumulatorul extern. Acesta vine sub diferite forme, de la modele compacte, versiuni integrate sub forma unor carcase pentru telefon, sau chiar și curele mai nou. Există și baterii extern rugged precum cea comercializate de UTOK în acest moment.

UTOK Dorel Rugged Power Bank

Este vorba despre UTOK Dorel Rugged Power Bank - un acumulator extern ce primește începând de astăzi un preț special ca urmare a unei promoții. Astfel, puteți cumpăra bateria de 10.400 mAh pentru suma de doar 149.99 lei - fiind vorba aici despre un produs cu certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, dar și cu certificare pentru rezistență împotriva șocurilor mecanice ce pot apărea în utilizarea sa.

UTOK Dorel Rugged Power Bank

Aflați că produsul este echipat cu două porturi USB ce oferă o putere de încărcare de 1, respectiv 2 amperi - oferind astfel posibilitatea de a încărca simultan mai multe gadget-uri. Avem și o lanternă la bord, iar cablul inclus la pachet dispune de 4 adaptoare: microUSB v2.0, miniUSB, Apple 30-pin, respectiv Apple Lightning. La prețul de 149.99 lei, această baterie externă sună a fi o afacere foarte bună, și dacă v-a convins și pe voi, o puteți comanda de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×