OnePlus lansează un program trăznit de "telefoane la schimb": dai un flagship nou Samsung pe un OnePlus 2 gratuit

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.505 ori
<b>OnePlus lansează un program trăznit de "telefoane la schimb": dai un flagship nou Samsung pe un OnePlus 2 gratuit</b>Am mai auzit de programe de tip "trade in" p&acirc;nă acum, dar ele erau de obicei lansate de operatori sau retaileri, iar c&acirc;nd erau lansate de producători de telefoane, ei acceptau mai degrabă handseturi sub brand propriu. Ei bine, OnePlus...

Am mai auzit de programe de tip "trade in" până acum, dar ele erau de obicei lansate de operatori sau retaileri, iar când erau lansate de producători de telefoane, ei acceptau mai degrabă handseturi sub brand propriu. Ei bine, OnePlus creşte miza, dând la schimb un OnePlus 2 gratuit pe un flagship Samsung nou.

Promoţia are ca de obicei un asterisc, ca mai toate ofertele OnePlus: trebuie să vă înscrieţi pe o listă şi să aşteptaţi să fiţi selectaţi. Dacă sunteţi aleşi, trebuie apoi doar să le trimiteţi celor de la OnePlus modelul vostru Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Edge+ şi Galaxy Note 5. Telefoanele vor fi donate către Hope Phones, o organizaţie non profit care oferă ajutor medical celor care au nevoie de el in zone sarace.

Ca principiu de donaţie ideea e strălucită, dar ca schimbare a unui telefon cu altul, nu putem spune că ideea e chiar excepţională. Judecând după ce am citit despre OnePlus 2, el nu pare să fie peste flagshipurile Samsung, deci cine ar dori oare să dea un telefon foarte bun la schimb cu unul bun? Trebuie menţionat şi că doar 50 de persoane beneficiază de această ofertă, iar data limită a înscrierii e 18 octombrie.

Sunt curios, avem printre cititorii Mobilissimo.ro chiar şi o singură persoană care ar da un flagship 2015 Samsung Galaxy pe un OnePlus 2? Dacă da, vă puteţi înscrie aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×