UTOK Explorer 4 este un nou terminal rugged ce vine cu baterie de 4.500 mAH și certificare IP68

582 ori
<b>UTOK Explorer 4 este un nou terminal rugged ce vine cu baterie de 4.500 mAH și certificare IP68</b>După smartphone-ul Dorel 4 ce tocmai a fost anunțat de către UTOK, iată că astăzi este r&acirc;ndul unui alt terminal rugged să debuteze &icirc;n gama de produse ale companiei autohtone. Este vorba despre UTOK Explorer 4, device ce atrage prin...

După smartphone-ul Dorel 4 ce tocmai a fost anunțat de către UTOK, iată că astăzi este rândul unui alt terminal rugged să debuteze în gama de produse ale companiei autohtone. Este vorba despre UTOK Explorer 4, device ce atrage prin baterie de 4500 mAh, și prin certificare IP68 adusă la bord.

Grație acestei certificări, UTOK Explorer 4 rezistă scufundării în apă de până la 1.2 metri pentru o perioadă de 40 minute. De asemenea, noul smartphone supraviețuiește fără mari probleme și în cazul șocurilor mecanice de la o distanță de 1.2 metri, fiind totodată și rezistent la praf.

UTOK Explorer 4 este un nou terminal rugged ce vine cu baterie de 4.500 mAH și certificare IP68

Pe partea de specificații tehnice, ni se pune la dispoziție un display IPS de 4 inch cu protecție Corning Gorilla Glass, 1 GB memorie RAM, dar și un procesor quad-core de 1.3 GHz. Lista este întregită de către bateria de 4.500 mAh ce ne promite 30 zile autonomie în modul stand-by, sau 17 ore de convorbiri.

Aflați că UTOK Explorer 4 are un preț recomandat de 1.299 lei, sumă în care este inclus și un cadou ce constă într-un briceag multifuncțional HUNTSMAN Camo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×