UTOK Fury primeşte o reducere de o treime din preţ; Oferta e valabilă până la final de lună la F64.ro!

2.214 ori
<b>UTOK Fury primeşte o reducere de o treime din preţ; Oferta e valabilă până la final de lună la F64.ro!</b>UTOK Fury a fost unul dintre telefoanele cu brand autohton cele mai apreciate de noi, mai ales la capitolul design şi acustică. La urma urmei nu sunt multe telefoane care vin cu căşti Blaupunkt la pachet. Ei bine, azi aflăm că terminalul are o...

UTOK Fury a fost unul dintre telefoanele cu brand autohton cele mai apreciate de noi, mai ales la capitolul design şi acustică. La urma urmei nu sunt multe telefoane care vin cu căşti Blaupunkt la pachet. Ei bine, azi aflăm că terminalul are o reducere foarte atractivă la F64.ro.

În martie, atunci când realizăm recenzia acestui smartphone el costa 999 lei, iar acum, prin reducere a ajuns să coste doar 699 lei. Pentru această sumă primiţi un terminal cu un ecran foarte luminos, depăşind chiar la luminozitate multe telefoane cu pretenţii, ca HTC One M9 sau LG G Flex 2 de exemplu. Fotografiile camerei sale de 13 MP arată bine şi browserul e rapid, după cum constatam în recenzie.

Utok Fury primeşte o reducere de o treime din preţ; Oferta e valabilă până la final de lună la F64.ro!

Carcasa, deşi alunecoasă e şi arătoasă, mai ales cu acele margini lucioase ce imită cromul. Probabil cea mai bună veste e că acest model rulează Android în versiunea stock, fără bloatware la bord. UTOK Fury costă 699 lei până pe 30 august şi aduce şi un procesor octa core, 2 GB RAM şi 16 GB stocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×