UTOK sărbătorește Halloween-ul cu 4 zile de reduceri la telefoanele de tip rugged Dorel și Explorer

551 ori
<b>UTOK sărbătorește Halloween-ul cu 4 zile de reduceri la telefoanele de tip rugged Dorel și Explorer</b>Cum sărbătoarea de Halloween nu poate fi trecută cu vederea, iată că retailerii &icirc;ncep a dezvălui ofertele de reduceri pentru zilele ce urmează. UTOK este una dintre companiile ce anunță o campanie maraton de reduceri, eveniment adresat...

Cum sărbătoarea de Halloween nu poate fi trecută cu vederea, iată că retailerii încep a dezvălui ofertele de reduceri pentru zilele ce urmează. UTOK este una dintre companiile ce anunță o campanie maraton de reduceri, eveniment adresat produselor de tip rugged din gama Dorel, respectiv Explorer.

Astfel, începând de astăzi de la ora 10, și până pe data de 1 noiembrie avem parte de reduceri speciale pentru telefoanele Dorel 3, Explorer 3, Dorel 2, dar și pentru bateria externă Dorel Rugged Powerback, respectiv pentru căștile Explorer Headphones.

UTOK Dorel 3 este unul dintre aceste device-uri de tip rugged ce în perioada mai sus menționată are un preț de 449 lei (preț vechi 599 lei). Ca și dotări primim un display de 3.5 inch, 512 MB RAM, 4 GB spațiu intern de stocare și o baterie de 2000 mAh. Telefonul vine cu standardul IP67 de rezistență la apă și praf. De asemenea, device-ul de față este rezistent și la căzături.

Totodată putem alege și bateria externă UTOK Dorel Rugged Power Bank, un acumulator de 10400 mAh ce costă acum 164 lei. Atât telefoanele enumerate mai sus, cât și această baterie externă, pot fi găsite pe site-ul utok.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×