Va vorbi Steve Jobs la WWDC? Va lansa gurul noul iPhone?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.202 ori
<b>Va vorbi Steve Jobs la WWDC? Va lansa gurul noul iPhone?</b>Cu doar o luna inainte de Worldwide Developers' Conference, evenimentul in cadrul caruia Apple va lansa noul iPhone si poate si un netbook, nu au fost anuntati inca vorbitorii din cadrul conferintei. Sa fie aceasta retinere a celor de la Apple cauzata de...

Cu doar o luna inainte de Worldwide Developers' Conference, evenimentul in cadrul caruia Apple va lansa noul iPhone si poate si un netbook, nu au fost anuntati inca vorbitorii din cadrul conferintei. Sa fie aceasta retinere a celor de la Apple cauzata de starea de sanatate a lui Steve Jobs?

Discursul va avea loc in data de 8 iunie si ne asteptam ca aceea sa fie data la care noul iPhone debuteaza, fiind si momentul ideal ca Steve Jobs sa revina la carma companiei sale. Daca aruncam o privire in trecut, Apple a anuntat in fiecare an vorbitorii din cadrul WWDC in aceasta perioada a anului, la mijlocul lunii mai.

In 2008, spre exemplu, anuntul a venit in data de 13 mai, iar discursul a avut loc in data de 9 iunie. In 2007, vorbitorii au fost anuntati pe 1 mai pentru 11 iunie, iar in 2006 stiam cine va tine discursuri inca din data de 26 iunie, pentru conferinta de pe 7 august.

Astfel, ar trebui ca in aceasta perioada Apple sa isi anunte vorbitorii, candidatii ideali fiind Tim Cook sau Greg Joswiak, persoanele potrivite pentru a ne da detalii despre Snow Leopard si noul iPhone, dar totusi nu la fel de carismatici ca Jobs.

[Via: Gearlog.com]

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×