Cosmote va cumpara Zapp la pretul de aproximativ 200 de milioane de euro

1.753 ori
<b>Cosmote va cumpara Zapp la pretul de aproximativ 200 de milioane de euro</b>Iata ca s-a intamplat ceea ce am anuntat intr-un articol anterior, grupul grec de telecomunicatii Cosmote va prelua compania Telemobil, care opereaza reteaua Zapp, ne informeaza The Money Channel. Pretul stabilit pentru tranzactie este de putin peste 200...

Iata ca s-a intamplat ceea ce am anuntat intr-un articol anterior, grupul grec de telecomunicatii Cosmote va prelua compania Telemobil, care opereaza reteaua Zapp, ne informeaza The Money Channel. Pretul stabilit pentru tranzactie este de putin peste 200 de milioane de euro, iar intelegerea ar putea fi semnata luna viitoare.

Interesul principal al celor de la Cosmote este reprezentat de licenta 3G detinuta de Zapp, aceasta permitandu-i operatorului Cosmote sa ofere servicii de Internet mobil, intrand astfel pe segmentul a carui crestere este cea mai accelerata. Negocierile dintre Cosmote Group si Saudi Oger, proprietarul Telemobil debutau in luna martie, dar de abia la sfarsitul anului vom vedea aceasta tranzactie finalizata.

La ora actuala Cosmote va trebui sa caute o solutie prin care sa furnizeze servicii de date mobile, incercand sa recupereze handicapul fata de Orange si Vodafone, nume mari deja pe piata Internetului mobil. Business Standard scrie ca al treilea operator din Romania, dupa numarul de clienti, Cosmote s-a inteles cu Zapp, urmand sa plateasca putin peste 200 de milioane pentru tranzactie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×