VAIO, fostul sub-brand din cadrul Sony Își lansează propriul smartphone; acesta ar putea fi prezentat la CES 2015!

Autor:  | Publicat în:  VAIO 1.203 ori
<b>VAIO, fostul sub-brand din cadrul Sony Își lansează propriul smartphone; acesta ar putea fi prezentat la CES 2015!</b>Probabil mai toți am auzit de VAIO, numele pe care îl întâlneam până acum câteva luni pe o multitudine de laptop-uri fabricate de către Sony. După ce în luna martie a acestui an, afacerea ce implica vânzarea grupului VAIO către Japan...

Probabil mai toți am auzit de VAIO, numele pe care îl întâlneam până acum câteva luni pe o multitudine de laptop-uri fabricate de către Sony. După ce în luna martie a acestui an, afacerea ce implica vânzarea grupului VAIO către Japan Industrial Partners era încheiată de către Sony, iată că acum există noi planuri pentru lansarea unor noi produse ce vor purta logo-ul VAIO.

Mai precis, începând din luna ianuarie a anului viitor, vom vedea pe piața primele smartphone-uri VAIO, terminale ce ar putea fi introduse oficial chiar în cadrul show-ului CES 2015. Potrivit companiei media Nihon Keizai Shimbun, aceste terminale vor adopta sistemul de operare Android și vor dispune de un display de 5 inch.

Aflăm și faptul că acum câteva zile, atât VAIO cât și Japan Industrial Partners (JIP) au confirmat planurile de intrare pe piața de smartphone-uri. Rămâne de văzut dacă primul telefon VAIO va fi lansat oficial în cadrul CES 2015, sau dacă va avea parte de un eveniment special mai târziu în luna ianuarie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×