Vaio Phone A este un telefon cu Android 6.0 şi VoLTE, va debuta pe 7 aprilie; Designul lasă de dorit

1.553 ori
<b>Vaio Phone A este un telefon cu Android 6.0 şi VoLTE, va debuta pe 7 aprilie; Designul lasă de dorit</b>Japonezii de la Vaio au anunțat astăzi lansarea lui Phone A - un terminal mobil ce rulează Android 6.0 Marshmallow și care la prima vedere nu pare a impresiona la capitolul design. Acesta ne oferă dotări hardware mid-range precum un procesor Snapdragon

Vaio, cunoscută cândva drept filiala care producea mini laptopuri foarte posh pentru Sony, a părăsit grupul nipon, existând acum separat. După externalizare, Vaio a început să lucreze la produse total diferite faţă de segmentul său vechi, producând chiar şi smartphone-uri. Mai nou va concura chiar cu Sony prin modelul cu Android Vaio Phone A.

Vaio Phone A

Acest smartphone va debuta pe 7 aprilie în Japonia şi ar urma să coste 223 de dolari. Este deci un model midrange, ale cărui precomenzi debutează pe 30 martie. Mai bizar e că privit din față aduce puţin cu un Sony Xperia, dar măcar spatele e diferit. Nu avem un spate prea arătos ce e drept, mai ales prin prisma acelor capace din plastic de sus şi jos.

Vaio Phone A

Acesta ar fi urmaşul unui alt telefon Vaio Phone lansat anul trecut şi păstrează în mare dotări similare. La bord găsim un procesor Snapdragon 617, 3 GB RAM şi 16 GB stocare, plus slot microSD şi camera principală de 13 MP. Pentru selfie avem camera de 5 MP, iar bateria este o unitate de 2800 mAh. Corpul este fabricat din aluminiu şi măsoară 8.3 mm în grosime, în vreme ce greutatea este de 167 grame.

Acesta este un model dual SIM dual standby, cu suport VoLTE. Android pare să ruleze în versiune stock aici.

Vaio Phone A

Vaio Phone A

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×