Vânzări peste așteptări pentru seria de smartphone-uri Galaxy A 2019; Samsung dă lovitura în segmentul mid-range

1.890 ori
<b>Vânzări peste așteptări pentru seria de smartphone-uri Galaxy A 2019; Samsung dă lovitura în segmentul mid-range</b>Samsung a început anul 2019 în forță și în segmentul mid-range acolo unde are planuri mari, dorind să revină la gloria de altă dată și pe piețe precum India unde Xiaomi este lider la ora actuală. În acest sens am văzut

Samsung a început anul 2019 în forță și în segmentul mid-range acolo unde are planuri mari, dorind să revină la gloria de altă dată și pe piețe precum India unde Xiaomi este lider la ora actuală. În acest sens am văzut lansate în ultimele luni numeroase modele de smartphone-uri din seria Galaxy A, 8 la număr după cum urmează: Galaxy A10, A20, A20e, A30, A40, A50, A70 și Galaxy A80.

Aceste device-uri menționate mai sus se remarcă printr-un raport atractiv preț-specificații, fiind după cum am aflat de curând rezultatul unei fuziuni dintre seria Galaxy J și gama Galaxy A. Prețurile device-urilor sunt mult mai accesibile decât se întâmpla anul trecut de exemplu cu un model din Galaxy A și aflăm că această strategie Samsung dă roade deja.

În India se pare că într-o perioadă de doar 40 zilei cei de la Samsung au reușit comercializarea a 2 milioane de unități din seria Galaxy A, cifră care se transpune în încasări de aproximativ 500 milioane de dolari. Samsung afirmă că acesta este un record pentru orice brand din industrie, fiind luat în calcul intervalul de timp atât de mic.

Sud-coreenii dezvăluie și faptul că țelul de a atinge vânzări de 4 miliarde dolari pe seama seriei Galaxy A până la final de an ar putea fi depășit chiar. În cazul în care sunteți interesați de prețurile acestor modele pe plan local, aveți link-uri mai jos către articole dedicate Preț și Disponibilitate pentru variantele ajunse până acum pe plan local.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×