Samsung pregătește un update major pentru camera lui Galaxy S10; Vom primi și un Night Mode

1.203 ori
<b>Samsung pregătește un update major pentru camera lui Galaxy S10; Vom primi și un Night Mode</b>Majoritatea smartphone-urilor de pe piață au la pachet și un mod special de captură pe timp de noapte, modalitate prin care se obțin fotografii mai detaliate și mai luminoase prin captura simultană a mai multor cadre

Majoritatea smartphone-urilor de pe piață au la pachet și un mod special de captură pe timp de noapte, modalitate prin care se obțin fotografii mai detaliate și mai luminoase prin captura simultană a mai multor cadre și aplicarea unor setări speciale. Google are așa ceva pe smartphone-urile Pixel 3 și la fel și Huawei pe noile modele P30.

Samsung pe de altă parte a omis includerea din fabrică a unui asemenea mod nocturn pe flagship-urile din seria Galaxy S10, modele care nu se ridică la nivelul lui Huawei P30 Pro în materie de fotografiere pe timp de noapte. Lucrurile s-ar putea schimba totuși până la final de primăvară, în online sosind zvonuri cu privire la un Night Mode pregătit de către sud-coreeni pentru aceste device-uri.

Informația vine din partea leaker-ului Ice Universe care afirmă că Sammy va lansa un update software în această lună sau în mai - actualizare menită să actualizeze algoritmul camerei foto. Se pare că Samsung va opta pentru tehnici avansate de procesare software pentru a îmbunătăți captura pe timp de noapte și se vehiculează că vom beneficia de rezultate similare cu cele obținute de Pixel 3.

Între timp am descoperit astăzi că Galaxy S10 și Galaxy S10+ tocmai ce au primit un update care îmbunătățește acuratețea și performanța scannerului de amprente. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×