Vânzările de iPhone 5c Încep să cunoască o creștere În India; depășesc vânzările lui Samsung Galaxy S4

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.215 ori
<b>Vânzările de iPhone 5c Încep să cunoască o creștere În India; depășesc vânzările lui Samsung Galaxy S4</b>Se pare că situația lui iPhone 5c, în ceea ce privește numărul de vânzări, începe să se schimbe în bine. Potrivit unor retaileri, noul iPhone colorat a reușit să depășească numărul de vânzări înregistrat de Samsung Galaxy S4. &nbsp; La...

Se pare că situația lui iPhone 5c, în ceea ce privește numărul de vânzări, începe să se schimbe în bine. Potrivit unor retaileri, noul iPhone colorat a reușit să depășească numărul de vânzări înregistrat de Samsung Galaxy S4.

La fel cum s-a întâmplat în majoritatea țărilor, iPhone 5s a fost un hit și pe piața din India. Stocul a fost epuizat în numai câteva zile de la lansare, și încă de atunci, comercianții fac față cu greu la numărul de comenzi. Pe de altă parte, modelul iPhone 5c nu o ducea atât de bine, doar câțiva cumpărători fiind interesați de acest device.

Săptămâna trecută, Apple a decis să taie din prețul de achiziție a lui iPhone 5c cu până la 13.000 rupii, aproximativ 208$. Această reducere a fost posibilă prin introducerea unui program buy-back pentru achiziționarea lui iPhone 5c sau iPhone 4s, prin care doritorii primeau până la 13.000 de rupii discount pentru vechiul smartphone adus. Astfel, vânzările de iPhone 5c au început să crească, unii comercianții afirmând faptul că atât iPhone 5s, cât și iPhone 5c au depășit numărul de vânzări generat de către Samsung Galaxy S4.

Preț telefon pe eMAG.ro.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×