Iată de unde poți cumpăra smartphone-ul iPhone SE la cel mai bun preț din România

1.875 ori
<b>Iată de unde poți cumpăra smartphone-ul iPhone SE la cel mai bun preț din România</b>Doar acum o săptăm&acirc;nă Apple anunța lansarea smartphone-ului iPhone SE, terminal ce este practic o reinventare a popularului model 5s din 2013. Avem parte de un design identic aici, dar și de un hardware actualizat la cerințele actuale, fiind...

Doar acum o săptămână Apple anunța lansarea smartphone-ului iPhone SE, terminal ce este practic o reinventare a popularului model 5s din 2013. Avem parte de un design identic aici, dar și de un hardware actualizat la cerințele actuale, fiind adusă la pachet și o cameră foto capabilă de filmare la rezoluție 4K Ultra HD.

Și în România ajunge noul smartphone, și asta începând din 7 aprilie, moment în care clienții ce au plasat o precomandă vor primi handset-ul la ușă. Ca dotări acesta ne oferă deja cunoscutul display Retina de 4 inch cu rezoluție 1136 x 640 pixeli, un procesor dual-core Apple A9, 2 GB memorie RAM și sistemul de operare iOS 9.3.

Iată de unde poți cumpăra smartphone-ul iPhone SE la cel mai bun preț din România

Primim un scanner de amprente Touch ID, conectivitate 4G LTE, și o baterie de 1642 mAh ce promite aproximativ 240 ore de autonomie în modul standby. Deși telefonul este disponibil și în varianta cu 64 GB, astăzi ne vom îndrepta atenția către modelul cu 16 GB de stocare. Mai precis, vă prezentăm astăzi cel mai bun preț pentru iPhone SE din România, dar și sumele practicate de alte magazine.

Iată de unde poți cumpăra smartphone-ul iPhone SE la cel mai bun preț din România

După consultarea ofertei din partea retailerilor și a operatorilor mobili, am ajuns la concluzia că cel mai ieftin iPhone SE de 16 GB din România, este vândut în acest moment de către Orange România la un preț de 469 euro ~ 2.097 lei. Terminalul este disponibil pe gri, auriu sau roz, și la achiziția sa fără abonament puteți cere decodarea gratuită. Iată și celelalte prețuri în ordine crescătoare:

  1. 2.097 lei - Orange
  2. 2.099 lei - eMAG
  3. 2.164 lei - Vodafone
  4. 2.199 lei - evoMAG
  5. 2.299 lei - QuickMobile
  6. 2.321 lei - MarketOnline

Avem iată în lista de mai sus o serie de prețuri pentru iPhone SE din partea principalelor magazine online, diferența între cel mai accesibil model de 16 GB și cel mai scump cu aceeași capacitate de stocare fiind de 224 lei. În cazul în care puneți accent pe partea multimedia, și în special pe înregistrarea video, vă recomandăm versiunea cu 64 GB pentru care veți mai adăuga la buget câteva sute de lei. Pentru a afla alte prețuri sau prețul în cazul altor magazine, vă recomandăm Compari.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×