Nokia Lumia 920 disponibil la eMAG.ro; Telefonul Windows Phone cu cameră Pureview e aici!

3.581 ori
<b>Nokia Lumia 920 disponibil la eMAG.ro; Telefonul Windows Phone cu cameră Pureview e aici!</b>Mult-așteptatul model Windows Phone 8 cu camera Pureview, Nokia Lumia 920 a ajuns și în oferta celor de la eMAG.ro în această săptămână. Prețul sau este de 3.469 lei, care ne duce cu gândul mai degrabă la un rival pentru iPhone 5 decât pentru...

Mult-așteptatul model Windows Phone 8 cu camera Pureview, Nokia Lumia 920 a ajuns și în oferta celor de la eMAG.ro în această săptămână. Prețul sau este de 3.469 lei, care ne duce cu gândul mai degrabă la un rival pentru iPhone 5 decât pentru HTC 8X sau Samsung Ativ S, celelalte flagshipuri WP8, care costă cu 1000 de lei mai puțin.

Deocamdată acest model e disponibil pe negru, dar sunt sigur că urmează ca și celebrele sale nuanțe fistichii să fie puse în vânzare de retailer. Deja Lumia 920 în versiunea galbenă a devenit arhicunoscut și culoarea e un soi de trademark pentru terminal. E bizar faptul că prețul acestui model e mai mare decât cel al lui Nokia 808 Pureview, primul handset cu noua generație de super camere de la Nokia. în fine, pentru cei curioși, prețul de mai sus va aduce un terminal cu slot micro SIM, ecran IPS TFT de 4.5 inch, cu rezoluție de 1280 x 768 pixeli și 32 GB memorie internă.

Acest smartphone nu dispune de slot microSD și oferă 1 GB RAM, tehnologie PureMotion HD+ ClearBlack pentru display și camera de 8 megapixeli cu lentila Carl Zeiss, stabilizare optică a imaginii și bliț dual LED. Nokia Lumia 920 e bazat pe un procesor dual core Qualcomm Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz și are o baterie Li-Ion de 2000 mAh. Tentați de acest model?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×