Varianta high-end de Galaxy S10+ este așteptată cu o carcasă mai specială; Iată materialul ales de sud-coreeni

1.212 ori
<b>Varianta high-end de Galaxy S10+ este așteptată cu o carcasă mai specială; Iată materialul ales de sud-coreeni</b>Nu se putea ca începutul acestei noi săptămâni să nu vină cu vești proaspete legate de seria Galaxy S10 care apropo are un debut programat pentru data de 20 februarie în San Francisco. Am aflat multe detalii despre modelele incluse

Nu se putea ca începutul acestei noi săptămâni să nu vină cu vești proaspete legate de seria Galaxy S10 care apropo are un debut programat pentru data de 20 februarie în San Francisco. Am aflat multe detalii despre modelele incluse în această gamă, iar de curând chiar le-am văzut pe cele 3 reprezentate într-o randare pe cât se poate de credibilă din partea celebrului zvonac Evan Blass.

Galaxy S10+

Acum o sursă nu la fel de populară și anume @UniverseIce vine cu noi detalii despre cea mai scumpă configurație de S10+. Potrivit informațiilor aflate de el, varianta de top a acestui phablet va sosi echipată cu 12 GB RAM la bord și cu 1 TB de stocare - dotări pe care ce-i drept până acum le-am avut asociate lui Galaxy S10 X.

Pe deasupra, zvonacul afirmă că sud-coreenii vor oferi și o carcasă mai specială pentru acest telefon - astfel că în loc de sticlă vom primi un spate din ceramică. Materialul de față este mult mai rezistent la zgârieturi și ar rezista și la căzături într-o oarecare limită. În următoarele zile nu ar fi exclus să vedem primele materiale video hands-on de dinaintea lansării și poate scăpări de la retaileri care listează telefoanele mai devreme "din greșeală".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×