Samsung Galaxy Note 10 ar putea sosi fără cameră selfie, optând pentru includerea sa în stylus

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.142 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 ar putea sosi fără cameră selfie, optând pentru includerea sa în stylus</b>Samsung Galaxy Note 10 a primit câteva randări foarte arătoase în ultima vreme, dar ca dotări şi format se simte ca un Galaxy S10 5G ceva mai pătrăţos. Se pare că pentru a oferi un ecran cu adevărat edge to edge Samsung ar fi

Samsung Galaxy Note 10 a primit câteva randări foarte arătoase în ultima vreme, dar ca dotări şi format se simte ca un Galaxy S10 5G ceva mai pătrăţos. Se pare că pentru a oferi un ecran cu adevărat edge to edge Samsung ar fi gata de încă un sacrificiu legat de camera selfie.

Am văzut recent un brevet pentru un stylus cu cameră integrată şi apoi a apărut şi conceptul pe care îl vedeţi în acest articol sub formă de randare. Ideea este de a pune o cameră, poate chiar două pe stylus. Dacă în spate lucrurile sunt clare şi aşteptăm 4 camere, în faţă erau mai multe variante. Fie aveam decupajul dual de pe Galaxy S10+, fie vreo tentativă de cameră pop up/periscop.

Samsung nu vrea să copieze rivalii totuşi, ci vrea să vină cu ceva special. Publicul a cerut o evoluţie a stylus-ului de ceva vreme şi sunt şi câteva voci care nu au apreciat decupajul de cameră direct în ecran de la S10. Un stylus cu cameră îi împacă pe toţi, dar asta va mări probabil grosimea accesoriului şi îi va consuma mai rapid bateria.

Pe de altă parte oferă extra libertate pentru capturi selfie şi nu numai. Gândiţi-vă la scenariul în care scrieţi ceva cu stylusul şi puteţi captura un curs de facultate pe video în acelaşi timp. Mă gândesc şi la utilizări jurnalistice şi la uşurinţa de mânuire a unui stylus cu camera, care poate fi ridicat deasupra mulţimii pentru a filma la concert.

Vom afla prin august dacă ideea e reală sau nu.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×