Varianta ultra high end de Galaxy S10 s-ar numi Samsung Galaxy S10 X; Iată lista sa nouă de dotări

1.573 ori
<b>Varianta ultra high end de Galaxy S10 s-ar numi Samsung Galaxy S10 X; Iată lista sa nouă de dotări</b>Dacă săptămâna trecută s-a confirmat dată de anunţ a lui Samsung Galaxy S10 şi anume 20 februarie, acum aflăm extra detalii despre dotări. Din fericire e o ocazie bună să mai aflam câte ceva despre varianta ultra high end de Galaxy S10

Dacă săptămâna trecută s-a confirmat dată de anunţ a lui Samsung Galaxy S10 şi anume 20 februarie, acum aflăm extra detalii despre dotări. Din fericire e o ocazie bună să mai aflam câte ceva despre varianta ultra high end de Galaxy S10, Galaxy S10 Beyond X. Mai nou presa din Coreea de Sud îl numeşte Galaxy S10 X, acesta fiind numele său oficial.

Acesta va fi primul telefon 5G de la Samsung, iar acel "X" vine de la "Experience" şi "Expand". Ar trebui să debuteze în martie în Coreea de Sud, un pic mai târziu decât cele 3 modele Galaxy S10 de bază (29 martie). Se vehiculează un preţ între 1425 şi 1600 de dolari, iar handsetul ar putea fi prezentat împreună cu variantele de bază de S10 pe 20 februarie.

Mai nou umblă vorba şi că pliabilul Samsung ar sosi tot pe 20. Revenind la Galaxy S10 X, el ar avea un ecran de 6.7 inch cu cititor de amprente integrat în ecran, 4 camere în spate, două în faţă şi o baterie de 5000 mAh. Nici una dintre aceste dotări nu surprinde în mod deosebit. La capitolul RAM ajungem la peste 10 GB RAM, probabil 12 GB şi avem şi 1 TB de stocare.

La bord vom avea modemul cel nou Samsung Exynos 5100, cel 5G care ar trebui să asigure viteze de câţiva Gbps. Samsung ar mai include şi o funcţie numită "Life Pattern", care se adaptează la modul în care foloseşti telefonul şi încearcă să automatizeze taskurile tale zilnice. Debutul rămâne totuşi doar în Coreea, pentru că acolo se dă drumul la reţeaua 5G în martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×