O nouă imagine cu Meizu MX5 Pro este dezvăluită; telefonul urmează a sosi cu chip-ul Exynos 7420 la interior

Autor:  | Publicat în:  Meizu 775 ori
<b>O nouă imagine cu Meizu MX5 Pro este dezvăluită; telefonul urmează a sosi cu chip-ul Exynos 7420 la interior</b>Chiar la sf&acirc;rșitul lunii trecute, direct prin intermediul unor surse din China vedeam o fotografie cu Meizu MX5 Pro, un terminal așteptat să sosească oficial &icirc;n luna septembrie. După acea imagine, iată că astăzi telefonul &icirc;și...

Chiar la sfârșitul lunii trecute, direct prin intermediul unor surse din China vedeam o fotografie cu Meizu MX5 Pro, un terminal așteptat să sosească oficial în luna septembrie. După acea imagine, iată că astăzi telefonul își face revenirea într-o fotografie ce pare a dezvălui varianta sa de tip prototip.

Se zvonește că acest model va sosi cu display Quad HD de 6 inch, un scanner de amprente integrat în butonul home și cu un procesor octa-core Exynos 7420, același chip produs de către Samsung și integrat pe Galaxy S6 și derivatele sale.

Potrivit presei chineze, acest terminal va debuta în cadrul unei conferințe din Septembrie-Octombrie, eveniment ce va coincide cu lansarea lui Flyme OS 5.0, interfața customizată de către Meizu. Se așteaptă ca telefonul să ajungă în magazine începând din Noiembrie la un preț de 469 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×