Viitoarele telefoane flagship de la LG vor veni la rândul lor cu ecrane FullVision, în stilul celui de pe LG G6

1.971 ori
<b>Viitoarele telefoane flagship de la LG vor veni la rândul lor cu ecrane FullVision, în stilul celui de pe LG G6</b>Flagship-ul LG G6 a inaugurat și display-ul numit Full Vision gândit de către sud-coreeni, un panou sau mai bine spus tehnologie ce va fi implementat și pe viitoare terminale flagship. Vestea cu privire la acest lucru sosește din partea

Se pare că LG G6 a fost doar începutul pentru LG, formatul de ecran FullVision urmând să fie folosit şi pe telefoane viitoare flagship. Ecranul e punctul forte şi selling point-ul noului flagship, oferind o rezoluţie atipică de 2880 x 1440 pixeli şi aspectul cinematic de 18:9.

LG G6 are un panou FullVision de 5.7 inch, cu muchii foarte înguste şi colţuri rotunjite. Astfel, chiar şi la diagonalade 5.7 inch, acest ecran încape pe un format de telefon ce ar găzdui un ecran de 5.2 inch de obicei, conform LG. Şi urmaşii lui G6 vor avea ecrane similare, după cum promit sud coreenii. E lesne de înţeles de ce a dorit LG să umble la acest aspect, pentru că nici LG G3, G4 şi nici G5 nu au avut ecrane care să doboare recorduri la vreun capitol. Poate doar G5 la capitolul realism al culorilor redate.

LG Full Vision

Logo-ul FullVision a primit deja trademark în Europa, SUA şi Coreea de Sud, semn că e gata să intre în acţiune şi pe alte smartphone-uri. E posibil ca tehnologia să ajungă şi în zona midrange şi de ce nu poate chiar şi pe tablete. Cea mai bună explicaţie legată de alegerea acestui format venise de la un regizor, care a participat la conferinţa LG de la MWC 2017.

El afirmă că persoanele care lucrează în cinematografie preferă aspecte precum 18:9/ 2:1, pentru că sunt cele mai imersive şi spun cel mai bune povestea aşa cum o percepe omul de rând. E oferit astfel şi un câmp mai larg de vizualizare. Să vedem totuşi cât de impresionant va mai fi 18:9 dacă e real zvonul că Apple vrea să vină cu un ecran 21:9.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×