Telefoanele concept Sony Ericsson sosesc de la fanii brandului

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 962 ori
<b>Telefoanele concept Sony Ericsson sosesc de la fanii brandului</b>Terminalele din imaginea urmatoare sunt telefoane concept, create de catre fanii brandului Sony Ericsson, printre ele numarandu-se si modelul X890i, telefon "full touchscreen". Pe langa acesta, creatorii de concepte au pus la dispozitia impatimitilor de...

Terminalele din imaginea urmatoare sunt telefoane concept, create de catre fanii brandului Sony Ericsson, printre ele numarandu-se si modelul X890i, telefon "full touchscreen".

Pe langa acesta, creatorii de concepte au pus la dispozitia impatimitilor de terminale fictive si concepte din seria Cyber-shot. Intre timp, partea din spate a lui X890i este putin prea impresionanta pentru gusturile unui utilizator de rand, ducand conceptul de cameraphone intr-o alta dimensiune. In cazul in care acest handset ar deveni realitate, iPhone ar avea un dusman de marca, sub brandul companiei care amana constant mult-doritul PSP Phone.

Sa speram ca si interfata (concept) a lui X890i face fata competitiei pe care o reprezinta UI-ul celebrului iPhone. Cel putin playerul Walkman, clasic pentru telefoanele Sony Ericsson reuseste sa tina piept playerului iPod, iar de camera nu are rost sa mai vorbim, terminalul Apple fiind cu mult depasit la acest capitol de catre modele din seria Cyber-shot. Oare producatorul japonezo-suedez priveste aceste concepte si le ia in calcul in planurile sale?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×