Veniturile BlackBerry pe trimestrul 3 cresc datorită lansării modelului Priv cu Android

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 825 ori
<b>Veniturile BlackBerry pe trimestrul 3 cresc datorită lansării modelului Priv cu Android</b>Cu o serie foarte lungă de teasere şi scăpări &icirc;n faţa sa, BlackBerry Priv e gata să primească rolul de salvator al companiei canadiene, care pentru scurtă vreme &icirc;i aparţinuse lui Passport cu multe luni &icirc;n urmă. Se pare că Priv...

Cu o serie foarte lungă de teasere şi scăpări în faţa sa, BlackBerry Priv e gata să primească rolul de salvator al companiei canadiene, care pentru scurtă vreme îi aparţinuse lui Passport cu multe luni în urmă. Se pare că Priv a fost o idee inspirată, de vreme ce veniturile BB au crescut.

Conform BBC News, BlackBerry a anunţat că a obţinut venituri de 548 de milioane de dolari în trimestrul 3 al anului 2015, adică în lunile septembrie, octombrie şi noiembrie. Suma reprezintă o creştere cu 12% faţă de aceeaşi perioadă în anul 2014, iar modelul Priv a fost lansat înainte de finalul trimestrului 3, deci vânzările sale au contribuit la această evoluţie.

John Chen, CEO BlackBerry se declară încântat de creştere, subliniind că zona de software enterprise a câştigat mult teren şi a adus creşteri substanţiale de profit. BlackBerry Priv a avut parte de cerere destul de bună din partea publicului de la debutul sau din noiembrie. El a avut stocurile epuizate la multiple magazine online, dar şi fizice.

Walmart şi Best Buy au fost nevoite să îşi reîmprospăteze stocul spre exemplu, ca şi Amazon. Priv e primul telefon cu Android de la BlackBerry şi probabil nu şi ultimul, existând zvonuri despre un model cunoscut drept BlackBerry Vienna.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×